divendres, 6 de març del 2009

Hola, canalla!

Seré bastant breu amb la descripció dels primers dies a Brussel·les perquè la Núria ja ho té tot molt ben descrit en el seu blog mesenlladelasagrera.blogspot.com. Jo nomès explicare les nostres primeres impressions de la ciutat recollides a una llibreta el tercer dia de la nostra estada.




Algunes de les nostres observacions van tenir resposta en molt poc temps, per exemple; si vèiem molts sense sostres era perquè estavem en una de les zones amb mes pobresa de la ciutat, tot i estar al centre, vindria a ser el Raval de Bruxel·les (o això em penso). Un altre cosa que despertava la nostra inquietud era la quantitat de brossa que hi havia al carrer, però aixó és degut a que no hi ha contenidors, tu deixes la basura al carrer i un parell de dies a la setmana passant a recollir-la, i els dies d'abans fa goig passejar per la capital d'Europa. I com a últim exemple, de parcs no n'hi ha tans, i tampoc són tan grans (això sí, quasi ens perdem en un d'ells).


Pel tema de buscar pis, no vull recordar-ho, tan sols us deixo un dibuixet fet mentre encara buscavem allotjament...



Bé, això és tot de moment, però no trigaré en actualitzar, perquè ara mateix tinc material de sobres, d'aquí a un mes ja veurem... una abraçada i fins la proxima!

4 comentaris:

  1. Buff, quanta informació en quant poc espai!!! Veig que les llibretes treuen el seu fruit... m'alegro! (i crec que no parlo només per mi...).

    El que no em queda clar...
    1. Teniu pis ja?
    2. Heu vist algun gos petit? (Jo a Amsterdam, per exemple, no parava de veure Teckel's... i quasi cap altra raça)
    3. Heu descobert quins són aquests 2 dies de la setmana en què no es pot passejar per la ciutat?
    4. Hi ha alguna part cèntrica de la ciutat sense sense-sostre?

    Petons i passeu-ho molt rebé!!!

    ResponElimina
  2. ei!!!!

    suposo que haureu anat a la mani no??
    cap altre dia trobareu tants catalans junts a Brussel·les!!!

    1pto

    Laura

    ResponElimina
  3. Es molt tard i ara vaig a dormir, però poso auesta adreça en les meves preferides!Muacks! i nanit

    ResponElimina
  4. Be, acabo d'enviar-te un missatge al ciberespai, el que vol dir perdut. O sigui que el repeteixo. Fas uns diaris gràfics molt interessant. Li vaig donar a l'Etiènne per a tu una adreça de blog al que hi estic "enganxada" com a seguidora però a lo millor a tu t'interessa participar-hi. Hi ha molta gent i mai se sap que en pot sortir de bó.
    http://www.urbansketchers.com/
    Perdona la intromissió. Maite (mare de l'Anna)

    ResponElimina